Nyheter

2018-06-07 22:00:00

Vilket väder vi har haft i hela maj! Visst behöver naturen regn men så underbart det har varit - och ÄR! När det har varit så här fint väder så har vi sökt oss till vatten. Som tur är har vi flera sjöar i närområdet. I Lillasjön har vi brygga och eka och där kan vi ro för ro skull bland blommade näckrosor. I Stegasjön och Skärsjön är det härligt bada och äta lunch på bryggan. Ja, vi har det bra här i vår gröna rehab-verksamhet!

Dessutom har vi fått ett litet underbart föl att njuta av. Det är vårt snälla trygga friesersto Stella som fått en liten dotter - Prima Vera! 

2018-04-16 21:00:00

Nu börjar vår rehabverksamhet leva upp till namnet! Nu spirar det GRÖNA i planteringsrummet och växthuset! 

Och visst har denna tackan med lamm en härligt avslappad stil?

2018-04-13 00:00:00

Ett säkert vårtecken är att lammen föds. I år har det kommit tio små sötisar som redan håller på att utforska världen. Annat nytt på djurfronten är att lilla getfamiljen är samlad igen. Geten Saga har varit på betäckning så nu hoppas vi på killingar i augusti. Och gåsen Mårten har "återuppstått"! Mårten 1 dog en dramatisk död för någon vecka sedan då en havsörn attackerade honom. Men efter lite letande så har vi köpt en ny, exakt likadan, gåskarl (ja det heter faktiskt så) - Mårten 2.

  

2018-03-23 19:00:00

Vår gröna rehabverksamhet har inte varit grön på länge nu. Men däremot väldigt vit! Det sista vita (hoppas vi) är den fina isen på våtmarken. På den åker vi spark och gör änglar! Glädjefyllda saker som påminner om barndomen. Härligt!

2018-02-26 22:00:00

Vi i gröna-rehabgrupperna njuter av det vackra vintervädret - nu är det snarare vit rehab vi erbjuder!! Här är så vackert med is på sjöarna och riktigt mycket snö. Vi gör det bästa av dagarna och går härliga promenader (med eller utan getter!), åker släde efter häst och grillar korv i solskenet. Idag har vi provat att tolka på skidor efter häst - en aktivitet för de äventyrligt lagda kan man konstatera! Efter att ha varit ute i det kalla vackra så är det mysigt att komma in i stugvärmen, tända brasa och greja lite med ull och äta god varm soppa och nybakat bröd. Så har vi det i rehabverksamheten i dessa dagar. Härligt!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.